OVER ONS

PixelHome is een dynamisch bedrijf met veel ervaring op het gebied van
Sign, Reclame en Webdesign.

Met Pixelhome realiseren we websites volgens template ontwerpen. Samen kiezen we een basis ontwerp/indeling uit, deze zetten we vervolgens helemaal in de gewenste huisstijl. Zo krijg je een heel eigen website. Echter is een 100% maatwerk website of webshop ook een mogelijkheid!


Werkwijze Webdesign

Mijn ontwerpen zijn uniek, opvallend en passend bij uw bedrijf. Ik ontwerp en bouw websites met gevoel en spontaniteit. Kenmerken zijn licht, ruimte, heldere structuur en doelgerichtheid. De meeste websites worden ontwikkeld in het CMS ModX, een klantvriendelijk programma, waarin u zelf uw website kan onderhouden en uw teksten en afbeeldingen kan plaatsen.

Drukwerk Realisatie Bij PixelHome

Wij kunnen voor u al uw website(s), drukwerk en reclamemateriaal verzorgen. Waar een designer vaak alleen een design rond uw idee en teksten maakt, kunnen wij ook uw teksten verzorgen. Hierin onderscheiden wij ons van andere partijen.

Wij kunnen leunen op een zéér breed netwerk van specialisten en ondernemers, die kunnen assisteren op elk gewenst werkvlak. Bij PixelHome houden wij van heldere en eerlijke communicatie, waarbij uw wensen centraal staan. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Waarom PixelHome ? 

  • Een gezonde start van uw onderneming

  • Het ontwerpen van een logo, bedrijfsnaam en huisstijl

  • Het maken van een volledige sign voor bedrijven en winkels

  • Het maken van Autobeletering, Reclameborden en magneetplaten

Wat onze klanten zeggen

Heb je vragen, suggesties of klachten? Ons team staat klaar om je te helpen!

  • “Afgelopen 5 maanden erg fijn samengewerkt met Hamid. Hij weet zijn grafische expertise goed te combineren met denken vanuit de gebruiker.
    Hij is flexibel, creatief en werkt met een pragmatische ‘we test everything’-mentaliteit. Behalve professioneel is Hamid een mooi persoon. Een aanwinst in je team.”

  • “Hamid heeft ons bij een aantal opdrachten geholpen. Zijn interactie en visuele ontwerpen voldoen volledig aan onze kwaliteitseisen. Met name zijn e-commerce kennis en ervaring is voor ons belangrijk.

  • “Ik heb bij twee verschillende projecten samengewerkt met Hamid. In beide gevallen verzorgde hij het complete design gedeelte en Drukwerk Realisatie.

Pixelhome maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?