ONZE SERVICE

Bij PixelHome houden we ons bezig met alles op het gebied van de verbetering van de uitstraling van uw bedrijf. Dit begint bij de kleinste processen binnen uw bedrijf en eindigt bij de manier waarop u uw bedrijf presenteert aan uw klanten.

Pixel Home ondersteunt bedrijven en instellingen bij hun reclame-uitingen en communicatie. U kunt hierbij denken aan: fotografie, het ontwerpen en bouwen van websites, logo’s huisstijlen, visitekaartjes, beursmateriaal, advertenties en brochures.


Drukwerk Realisatie

DRUKWERK REALISATIE BIJ PIXELHOME

Wij kunnen voor u al uw website(s), drukwerk en reclamemateriaal verzorgen. Waar een designer vaak alleen een design rond uw idee en teksten maakt, kunnen wij ook uw teksten verzorgen. Hierin onderscheiden wij ons van andere partijen.

Wij kunnen leunen op een zéér breed netwerk van specialisten en ondernemers, die kunnen assisteren op elk gewenst werkvlak. Bij PixelHome houden wij van heldere en eerlijke communicatie, waarbij uw wensen centraal staan. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan.

Het maken van een website

Wanneer u voor uw bedrijf een website wilt hebben, bent u bij PixelHome aan het juiste adres. Wij kunnen een website maken voor uw bedrijf tegen zéér gunstige tarieven en sneller dan wie dan ook.

Bedrijven moeten meer ingaan spelen op de groeiende mobiele markt. De helft van alle web-verkeer gaat via smartphones en tabletten. Mobielvriendelijke website heeft grote invloed op u ranking in de organische zoekresultaten.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn of wilt u graag eens vrijblijvend sparren?


Het ontwerpen van een logo, bedrijfsnaam en huisstijl

Bij PixelHome kunnen wij uw logo, bedrijfsnaam en huisstijl voor u bedenken. Wij kunnen dit doorgaans veel sneller dan andere partijen en sowieso tegen een gunstiger tarief.

We luisteren graag naar u, stellen vragen, begrijpen en verdiepen. Zo krijgen we feeling met het product en vertalen we dit naar een verleidelijk ontwerp. Vervolgens bedenken en ontwikkelen we onder andere logo’s, huisstijl, brochures, folders, flyers, websites, verpakkingen en ga zo maar door.

Bedrijfsfotografie Bij PixelHome

PixelHome verzorgt regelmatig bedrijfsreportages en fotografie van evenementen, altijd in een frisse stijl die de nadruk legt op visueel sterke beelden. Precies de juiste momenten die het verhaal van de gelegenheid vertellen worden vastgelegd in foto’s die de aanwezige sfeer weerspiegelen.

Waarom PixelHome ? 

  • Een gezonde start van uw onderneming

  • Het ontwerpen van een logo, bedrijfsnaam en huisstijl

  • Het maken van een volledige sign voor bedrijven en winkels

  • Het maken van Autobeletering, Reclameborden en magneetplaten

Pixelhome maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van de website, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Meer weten over deze cookies?